Cauta produse NEXO


Exemplu: "aplha" sau "music e store"

SKID ROW CONCERTEAZA IN INDONEZIA 2008 AUGUST

Începând cu anul 2004 ZHELEBOUR a fost recunoscut în Indonezia, ca având cel mai mare si cel mai avansat sistem de PA din tara.
În timpul acestor ultimii patru ani, aproape fiecare artist mare a cantat pe acest sistem.

În prezent, ZHELEBOUR , este singura companie de închiriere în Indonezia, care este in masura sa ofere o mare format complect cardioid cu solutie audio digitala in retea. PA-ul se bazeaza pe NEXO GEO T si CD 18 sub.

Jurnal Zhelebour, fondatorul MD din LOG ZHELEBOUR ’’ fiecare artist international care a cantat pe sistem, a fost placut surprins de sunet si de calitate’’
Cu acest sistem, Jurnal Zhelebour, a fost în masura sa puna Indonezia pe harta internationala de turism pentru spectacole si artisti,
avand aceleasi performante de calitate la fel ca pe scenele internationale de mare renume
Dupa cum a declarat la Jurnal NEXO principalul meu motiv pentru care investesc în acest sistem a fost de a asigura artistul international ca atunci când au ajuns în Indonezia, acestia au acelasi sunet de calitate ca si in Europa sau USA"Cu concerte în Jakarta, Bandung, Semarang, Surabaya, si Malang au fost tinute pe stadioane, GEO T s-a adaptat perfect pentru aceste locuri si a oferit rezultate de foarte înalta calitate.

Specificatii de sistem;
48x GEO T
24X CD 18
22x AlfaE sidefills
NX242
PS15 + Ls1200 pentru monitoare
CAMCO V6

Pentru mai multe informatii:
LOG ZHELEBOUR
logz@logissgroup.com
LOG ZHELEBOUR PRODUCbIE

NEXO Asia
Nicolas Kirsch
nicolas.kirsch@nexo.fr
Tel: +852 9096 3472